DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research

Özel Sayı

Cilt: 4 Sayı: 3, 31.12.2020

Yıl: 2020

Makaleler

Konferans Bildirisi

1. KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ

Yener Oğan , Savaş Büyükyılmaz

Sayfa : 337-354
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Konferans Bildirisi

2. SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT

Hünkar Avni Duyar , Aysun Gargacı Kınay , Yasemin Sümer

Sayfa : 355-361
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Konferans Bildirisi

3. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNE İLİŞKİN YORUMLARIN İÇERİK ANALİZİ

Muzaffer Çakmak , Mehmet Sarıışık

Sayfa : 362-383
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Konferans Bildirisi

4. RESTORANLARDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM: TOUCH RESTORAN ÖRNEĞİ

Eda Hazarhun , Ö. Devrim Yılmaz

Sayfa : 384-399
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Konferans Bildirisi

5. GÖKÇEADA’NIN DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURLARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK ALAN ARAŞTIRMASI

Erdem Temeloğlu , Oğuz Diker , Murat Aksu , Ecevit Sayılır

Sayfa : 400-408
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Kapak ve Jenerik
       
  • Arşiv
    • Cilt: 4 Sayı: 1, 31.03.2020
    • Cilt: 4 Sayı: 2, 30.10.2020
    • Cilt: 4 Sayı: 3, 31.12.2020
    • Cilt: 5 Sayı: 1, 31.03.2021
    • Cilt: 5 Sayı: 2, 16.08.2021

Creative Commons Lisansı
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.